עוגת שמרים וגבינה

הדפס
 
 
עודכן 08:53 23/09/2008
אוכל נענע 10

כמה פשוט ככה טעים. עוגת גבינה ושמרים עגלגלה, פתלתלה וחלומית

 

חומרים למילוי:

1/2 ק"ג גבינה לבנה 5 אחוזים
1 כף גדושה קורנפלור
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
1 כוס אוכמניות טריות או קפואות
גרידת לימון מ-1/2 פרי
 

אופן ההכנה:

במיקסר, בעזרת וו גיטרה, במהירות איטית, מערבבים את הגבינה, הסוכר, הקורנפלור וקליפת הלימון. מוסיפים את האוכמניות. מיד לאחר מכן, מוסיפים את הביצה ומערבבים. מרדדים את הבצק למלבן ארוך. מורחים את המילוי ומגלגלים לגליל. מניחים בצורת שבלול בתבנית קפיצית, עושים חתכים במספריים, מורחים בחלמון טרוף ואופים בחום של 180 מעלות.
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.