עוגת פרג ותפוחים

 
 
עודכן 08:54 28/10/2009
אהרוני, ערוץ 10

אהרוני והקונדיטור בן עמי אופים עוגת פרג ותפוחים מלאה בטעמים וניחוחות ומצופה בשוקולד עשיר

 
 
 
 
 
מצרכים:
8 חלבונים
1 כוס סוכר
8 חלמונים
½ כוס שמן

- מקציפים חלבונים וסוכר
- מערבבים היטב חלמונים ושמן ומוסיפים בעדינות לחלבונים המוקצפים

למלית:
200 גר'םפרג
2 כפות קמח
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפות פירורי בצק/ביסקוויט
4 תפוחי עץ

אופן הכנה:
- מערבבים חומרים יבשים בקערה נפרדת
- מוסיפים לעיסת הביצים
- מגוררים את התפוחים, סוחטים ומוסיפים בעדינות לתערובת
- מוזגים לתבנית אפייה בקוטר 26
- אופים עד שמתייצב בחום של 180 מעלות
- כשהעוגה חמה מברישים בסירופ סוכר עם ליקר
- כשהעוגה מתקררת מצפים בקרם שוקולד

קרם שוקולד:
100 גרם שוקולד
100 מי"ל שמנת מתוקה
20 גרם חמאה

אופן הכנה:
- מרתיחים שמנת בסיר קטן, מוסיפים שוקולד ומערבבים
- מורידים מהאש ומוסיפים חמאה
- מוציאים את העוגה, מרטיבים בסירופ סוכר (סוכר ומים מבושלים יחד) . מקררים
- מצפים בקרם השוקולד

לוח המרת מידות ומשקל
 
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.