מתכון למרק ירקות

 
 
עודכן 08:21 04/02/2010
אוכל נענע 10

אין כמו מרק ירקות מהביל וסמיך להתחמם ביום חורפי קריר, בצירוף תוספת נחמדה של שום ופטריות המטוגנים בנפרד

 
 
 
 
 

חומרים:

6 קישואים גדולים
5 בטטות גדולות
10 גזרים
400 גרם דלעת
סלסלת פיטריות שמפיניון טריות - חתוכות לפרוסות
50 גרם חמאה
2 כפיות שום כתוש

אופן ההכנה:

1.מכניסים את הירקות לסיר גדול, מוסיפים מים.
2.מבשלים עד שהירקות מתרככים.
3.במקביל בסיר נפרד- ממיסים 50 גרם חמאה ומטגנים את השום הכתוש עד שיזהיב קלות. מוסיפים את הפטריות החתוכות ומטגנים עד שהפטריות יזהיבו.
4.לאחר שהירקות התרככו, טוחנים אותם טוב בבלנדר ידני ומוסיפים את הפטריות, החמאה והשום וטוחנים טחינה עדינה. מטבלים במלח, פלפל שחור ומרק

   עוף לפי הטעם.

 

מרק הירקות הגלילי הנו מרק הבית במסעדת "בית שלום". מרים הוד ממליצה להגיש את המרק עם לחם כפרי, ובימי שישי עם חלה חמה.

מחפשים מתכון?
לוח המרת מידות ומשקל?
כמה קלוריות בירקות שורש?
מרקים נוספים במדור >>

 
עוד כתבות במדור מתכוני מרקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.