מתכון לבראוניז שוקולד עשיר

 
בראוניז שוקולד עם אגוזים של הקונדיטור דודו אוטמזגין
בראוניז שוקולד עם אגוזים של הקונדיטור דודו אוטמזגין צילום: עילית אזולאי
 
עודכן 21:07 18/03/2010

דברים טובים באים באריזות קטנות - ריבועי שוקולד עשיר בניחוח עדין של קפה ותוספת של אגוזים

 
 
 
 
 

מצרכים:

300 גרם שוקולד מריר

300 גרם שוקולד חלב

300 גרם חמאה

1 כפית נס קפה

3/4 כוס אמרטו

8 ביצים

3/4 1 כוסות סוכר

1/2 1 כוסות קמח

קורט אבקת אפייה

1 כוס אגוזי מלך

 

אופן הכנה:

- ממיסים במיקרו את השוקולד עם החמאה.

- מקציפים את הביצים והסוכר לקצף תפוח ומוסיפים את השוקולד המומס, הנס קפה והאמרטו.

- מערבלים מעט ומוסיפים הקמח בתנועות קיפול.

- מוזגים למגש 40*30, מפזרים את האגוזים ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 45 דקות.

 

לא בטוחים כמה זה 300 גרם חמאה? כנסו ובדקו >>

מתכון לבראוניז שוקולד לבן >>

מתכון לבראוניז שוקולד עם גבינה >>

 

 
עוד כתבות במדור שף בהפתעה - הקינוחים של דודו אוטמזגין
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.