מתכון לסלמון צרוב בחרדל ודבש

הדפס
 
סלמון צרוב בחרדל ודבש
סלמון צרוב בחרדל ודבש צילום: ערוץ 10
 
עודכן 17:48 05/10/2010

אהרוני מכין דג סלמון שלם צרוב על המחבת עם רוטב עשיר של חרדל ודבש

 

מצרכים:

פילה סלמון של 2\1 1 ק"ג

5 עלי מרווה

מעט שמן זית

מלח גס

פלפל גרוס

 

2 כפות חרדל

3 כפות דבש

כף וחצי שמן זית

3 כפות מיץ ליים

3 כפות מים

 

אופן הכנה:

- מורחים את הדג במעט שמן זית, מדביקים עליו את עלי המרווה. ממליחים ומפלפלים.

- מורחים תבנית צליה במעט שמן זית וכשהיא חמה מאד, צורבים את הדג על הצד החשוף כשלוש דקות, עד שהוא שחום יפה. הופכים לצד העור. צורבים עוד 3-4 דקות.

- מערבבים את הדבש, חרדל, לימון מים ושמן ויוצקים למחבת על להבה גבוהה.

- הופכים בזהירות את הסלמון, מבשלים ומזגגים אותו יפה בתערובת כשתי דקות.

- מגישים שלם למרכז השלחן.

 

מחפשים עוד מתכוני דגים? נסו את אלה:

בלינצ'ס במילוי גבינה וסלמון

סלמון בתנור עם בטטות

דג שלם אפוי בתנור

בורי עם ירקות מוקפצים

דג בציפוי אגוזים

סלמון ברוטב סויה ודבש

גפילטע פיש

 
עוד כתבות במדור אהרוני | עופות ודגים - יום ג'
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.