מתכון לפסטה ברוטב שמנת ופטריות

הדפס
 
פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות
פסטה פטוצ'יני ברוטב שמנת ופטריות צילום: אסף רונן
 
עודכן 19:34 01/03/2011

רוטב שמנת עשיר עם עשבי תיבול, פרוסות שמנמנות של פטריות ופסטה רחבה שסופגת את כל הטעמים

 

מצרכים:

חבילה פסטה מבושלת (כ-200 גרם לפני בישול)

1 כף שמן זית

2 כפות חמאה

1 בצל בינוני קצוץ

1 כפית שום כתוש

100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות

100 גרם פטריות פורטבלו פרוסות

400 מ"ל שמנת מתוקה (1.5 מיכלים)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס או לפי הטעם

קמצוץ אגוז מוסקט

4 עלי בזיליקום קצוצים

1 ענף טימין טרי - עלים בלבד

פרמזן מגורד

 

אופן הכנה: 

  • מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן במים ומלח.
  • במקביל מקפיצים בצל קצוץ ושום בשמן הזית ובחמאה.
  • לאחר שהבצל מזהיב מוסיפים את הפטריות החתוכות ומקפיצים 3-4 דקות.
  • מתבלים במלח, פלפל גרוס ואגוז מוסקט.
  • מוסיפים שמנת מתוקה ומרתיחים עד להסמכה.
  • מוסיפים עלי טימין טרי ובזיליקום. טועמים ומתקנים תיבול.
  • מוסיפים את הפסטה לרוטב, מגרדים פרמזן ומגישים.

 

המתכון באדיבות השף והיועץ הקולינארי - עמיר סיון מחברת "פודביז" לסקואלה אספרסו קלאב - רשת בתי קפה בינלאומית אשר פתחה סניף ראשון בקניון הזהב.

 

מחפשים עוד מתכוני פסטה? נסו את אלה: 

מאפה פסטה וגבינות

פסטה ברוטב רוזה

פסטה פנה ברוטב עגבניות

קנלוני גבינות ובטטות

3 מתכונים להכנת לזניה

מתכון ללזנסקה - שילוב של מוסקה ולזניה

מתכון לקנלוני במילוי תרד וגבינות

מתכון לפסטה ברוטב שמנת ובטטה

 
עוד כתבות במדור מתכונים לפסטה
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.