מתכון למאפינס שוקולד צ'יפס

 
הידעת? המלח פותח את הטעמים באפייה
הידעת? המלח פותח את הטעמים באפייה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 12:33 19/09/2011

מאפינס מנוקדים בשוקולד צ'יפס, שכל ילד (וגם מבוגר) ישמח לקבל בתום הארוחה. לפינוק אמיתי מומלץ להגיש עם קצפת ופירות

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 כוסות קמח
1/3 כוס סוכר לבן
1/3 כוס סוכר חום
2 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
2 ביצים
2/3 כוס חלב
3/4 חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
200 גרם שוקולד צ'יפס

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה ומלח.
  • טורפים בקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית הווניל.
  • מערבבים את שתי התערבות.
  • מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים את כל החומרים ביחד.
  • ממלאים את השקעים בתערובת, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-15 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מרק גספאצ'ו וקרם חציל

קרם אבוקדו וסלט סלמון מעושן

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.